top of page

WILKS TÖRMÄYSLISTAT

Englantilainen Wilks on valmistanut törmäyslistoja veneenvalmistajille ja kuluttajille jo yli 40 vuotta. Flexiteek Finland tuo niitä yksinoikeudella Suomeen, valikoimasta löytyy U-, B-, ja D-listoja, tilaustavarana meiltä saa myös mm. synteettisiä tiikkilistoja sekä rosteri- ja alumiinilistoja. 

 

Kaikki tuotteet valmistetaan REACH-asetusten mukaisesti ftalaattittomalla pehmentimellä ja kaikki tuotantojäte kierrätetään.

Kun kunnostat venettäsi ja huomaat, että törmäyslistat ovat tulleet tiensä päähän, olisi hyvä vaihtaa ne uusiin. Näin veneesi pysyy ehjänä ja tyylikkään näköisenä. 

Kaupassa voit katsella ja tilata perusvalikoimaamme kuuluvia tuotteita, joita voimme toimittaa nopeasti. Sen lisäksi saat kauttamme lukuisan määrän erilaisia erikoistörmäyslistoja veneisiin sekä paljon listoja laitureihin, kaiteisiin tai vaikka hevoskärryihin.

Jos et löydä näistä sopivaa törmäyslistaa, lähetä meille mallikappale nykyisestä törmäyslistastasi. Voit myös ottaa kuvan joko törmäyslistasta tai veneestä mittanauhan kanssa ja lähettää sen meille.  Me löydämme siihen sopivan ratkaisun ja teemme sinulle siitä tarjouksen.

bottom of page